Haber Detayı
16 Mart 2015 - Pazartesi 20:36 Bu haber 5800 kez okundu
 
ANTBEYDER'den Başkan Özaltun’a Ziyaret
BEYŞEHİR - Antalya Beyşehirliler Derneği’nin (ANTBEYDER) yeni yönetim kurulu üyeleri, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.
Güncel Haberi
ANTBEYDER'den Başkan Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Murat Özaltun’un makamında geçekleşen ziyarette Dernek Başkanı İbrahim Kan, Genel Sekreter Cihangir Ertek, Sayman Rasim Dikkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Asım Yönel katıldı.
            17 Mayıs tarihinde Antalya’da yapılacak hemşeri kahvaltı buluşmasına Başkan Özaltun’u davet eden Dernek Başkanı İbrahim Kan, doğup büyüdükleri Beyşehir’le, Antalya arasında yeni yönetim kurulu olarak bir köprü oluşturmak niyeti ve arzusunda olduklarını ifade ederek, “Antalya’da daha aktif, daha güçlü bir Beyşehir lobisi oluşturmak istiyoruz.”dedi.
            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun “Beyşehir Belediye Başkanı olarak hep şunun mutluluğunu gururunu duyuyorum. Konya’dan veya Antalya’dan ilçemize girerken tabelada yazan nüfus 71.400’ dür. Fakat baktığınız zaman gerçekte bu sayının onlarca katı gerek Antalya da, gerekse diğer illerimizde ve yurt dışında fazlasıyla var. Biz nüfusumuzun fazla olmasıyla gurur ve mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz sadece 71.400 hemşerimize hizmet etmek değil, Beyşehir doğumlu şehir dışında, yurt dışında yaşayan hemşerilerimizle buluşarak, konuşarak onların dertlerine bir nebze de olsa yardımcı olmak.”dedi.
            Beyşehir Antalya Yolunda Çalışmalar Hızla Devam Ediyor.
            Beyşehir ,Antalya yolunda çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Özaltun  “ İnşallah kısa bir süre sonra tamamlanacak yol sayesinde Beyşehir, Antalya arası 100 km kısalacak. Antalya’da yaşayan hemşerilerimizin iyi gününe de, kötü gününe de daha çabuk ulaşabilecek olmamız, bizi mutlu ediyor. Beyşehirli fakat ilçe dışında ikamet eden çok değerli insanlarımız var.          Vatandaşlarımızın yapacakları yatırımlar Beyşehir odaklı olursa bizlere mutluluk verir. Bizlerde inşallah bu beş yıllık süreçte bu hemşerilerimizle fikir alış verişi yaparak memleketimize katkı sağlayacak yatırımların gelmesine her türlü olanağı sağlayacağız. Beyşehirlilerin memleketlerine sahip çıkması ve destekleriyle inşallah Beyşehir hak ettiği yere gelecektir. Bu vesileyle Beyşehir dışında ikamet eden tüm vatandaşlarımıza selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.”dedi.
            Ziyaretin sonunda Başkan Özaltun, Dernek Başkanı Kan’a günün anısına Beyşehir Gölü manzaralı bir tablo hediye etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Antalya, Beyşehirliler, Derneği’nin, (ANTBEYDER), yeni, yönetim, kur
Yorumlar
Haber Yazılımı